GAZİANTEP / YAVUZELİ - Kekliktepe İlkokulu

Nis

Öğrencilerimizin çalışmalarını sergilediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutlandı.

May

Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında okulumuzun fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkıda bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencileri, projelerinin 2. aşamasında okulumuza kütüphane kazandırarak öğrencilerimizin okuma alışkanlığının gelişmesine, okul bahçemize futbol ve voleybol oyun alanları kurarak öğrencilerimizin eğlenceli vakit geçirmesine imkan sağladılar. İlgi ve alakalarından dolayı kurumumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ara

Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında okulumuzun fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkıda bulunan, verdikleri hediyeler, düzenledikleri etkinlikler ile öğrencilerimizin güzel bir gün yaşamasına vesile olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerine öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yerli Malı Haftası Kutlama Etkinliği

Ekm

Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenlerinin Katılımıyla Cumhuriyet´imizin 92.Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı.

Ekm

Sayın Kaymakamımız Ahmet Selim YAVUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf ALÇIK ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret etti...

Nis

Kadıköy Bostancı Gönüllüleri Derneği okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunmuşlardır. Bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinin girişimi ve Baklavacı Çelebioğulları´nın katkıları ile "Kekliktepe İlkokulu Geleneksel 1.Pilav Günü" etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve Baklavacı Çelebioğulları´na teşekkürlerimizi sunarız.